Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door van Manen Keukens met zorg samengesteld, echter voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. De verstrekte informatie op deze internetsite kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

van Manen Keukens aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website. Aan de met behulp van door de gebruiker verstrekte gegevens tot stand gekomen berekeningen, kunnen geen rechten worden ontleend.

Hoewel van Manen Keukens alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is van Manen Keukens niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door van Manen Keukens worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel van Manen Keukens uiterst zorgvuldig is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud, actualiteit, volledigheid, kwaliteit en het functioneren daarvan. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door van Manen Keukens worden onderhouden wordt afgewezen.

Wij, respectievelijk de rechthebbende, behouden alle rechten met betrekking tot de op deze site gepresenteerde informatie, daaronder begrepen, maar niet beperkt tot teksten, logo’s, handelsmerken, grafisch materiaal.

Het is de gebruiker van deze site niet toegestaan informatie door te geven, te vermenigvuldigen of te verspreiden zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van ons.

Door deze site te bekijken en de daarop geboden informatie te gebruiken stemt u in met de hierboven beschreven voorwaarden en beperkingen.

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing

Heleen Mosterd

Ontwerp- en verkoopadvies

Josbert Goudriaan

Ontwerp- en verkoopadvies / salesmanager

Peter Verwoerd

Ontwerp - en verkoopadvies

Léon Huijser

Directeur

Ilona Ploeg

Service en nazorg

Jurrian Mulder

Gastheer

Sarah Huijser

Interieurverzorgster

Rijk van Zwetselaar

Werkvoorbereiding

Cornelle van Manen

Administratie

Heino Willems

Servicemonteur/ monteur

Joop van Binsbergen

Monteur

Maak een afspraak

Bij Van Manen Keukens vinden we het fantastisch om u te begeleiden bij het realiseren van een nieuwe keuken.

Neem nu contact met ons op

Download ons magazine

Brochure

Download magazine (pdf)