Elkaar op ideën brengen. Dat voelt goed.

Tip #9. Een interieurstyliste. Helemaal voor u.

Ben je zelf geen stylingwonder, maar wil je wel graag iets nieuws in je interieur? Van Manen Keukens organiseert in het kader van de adviesweken ‘Kleur je interieur’ gratis interieur-advies-zaterdagen!
Heb je een nieuwe woning gekocht en kun je wel wat advies gebruiken? Of wil je weer iets anders? Kom dan op zaterdag 4 november naar Van Manen Keukens voor interieuradvies van een professionele styliste. De styliste denkt een uur lang met je mee, maakt een ontwerp en geeft je tips over hoe het anders kan. Op keukengebied, maar ook voor de rest van je interieur.

Online aanmelden

Eén van die stylistes is Mirjam Smakman van De Kracht Van Eenvoud interieurontwerp & styling. “Je kunt mij zien als creatieve hulp om jouw wensen en gedachten op gestructureerde wijze vorm te geven. Mijn uitdaging is om dat te ontwerpen wat niet direct voor de hand ligt, maar voor jou persoonlijk bedacht en gecreëerd is.”
Ook gratis advies? Schrijf je in via vanmanenkeukens.nl/interieuradvies en vergeet niet om een tekening, foto’s en eventueel een moodboard mee te nemen naar je afspraak.

Succes!

Groeten,  BartJan van Dam | verkoop- en ontwerpadviseur.

Heeft u een vraag en/of opmerking of wilt u meer informatie aanvragen?
Gebruik het formulier om ons een mail te sturen.

Van Manen Keukens BV
Dr. W. Dreeslaan 2
3771 RW Barneveld

Telefoon: 0342-405363
keukens@vanmanen.nl

BTW-nummer: NL809464019B01
KvK-nummer: 08095745