Nieuwbouw

Zullen we samenwerken bij de nieuwbouw?

Gaat u een nieuw huis betrekken? Dat is een fantastische stap. U kunt uw nieuwe woning helemaal naar uw eigen smaak inrichten. Hoe beter u daarin slaagt, hoe meer woonplezier hebt u. Daarom werken bouwbedrijven en woningkopers graag samen met ons. Wij hebben goede keukens in heel veel prijsklassen en stijlen. En we zijn ook nog eens goed in het begeleiden van complete projecten. Dat is makkelijk voor alle partijen. Wij houden de bouwtekeningen bij de hand en ontwerpen zo een keuken op maat.

Koopt u een woning binnen één van de onderstaande projecten? Dan kunnen we u tegen extra aantrekkelijke voorwaarden helpen. Typisch Van Manen Keukens. Dat voelt goed. Kom naar onze showroom om ideeën op te doen of maak een afspraak!

Komt u langs om uw plannen te bespreken? Neem contact op met Josbert Goudriaan, hij is uw vaste aanspreekpunt voor dit project. Bel 06- 442 064 65 of mail naar jgoudriaan@vanmanen.nl voor een afspraak.

Sluiten

Heeft u een woning gekocht op plan Doornsteeg - De Boomgaard in Nijkerk? Bel Josbert Goudriaan, de keukenadviseur van dit ontwerp. Bel 06- 442 064 65 of mail naar jgoudriaan@vanmanen.nl voor een afspraak.

Sluiten

14 rugwoningen. Ideaal voor starters. Vanaf € 155.000,- v.o.n.
Complete starterswoning inclusief sanitair en keuken. De woning heeft een woonkamer met veel lichtinval door de grote raampartijen en is standaard voorzien van twee slaapkamers. Op de tweede verdieping bestaat zelfs de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.

Sluiten

Het nieuwbouwproject Jonkershof in Barneveld omvat 4 (half) vrijstaande, 7 comfort en 4 stadswoningen. Deze centrumlocatie is uitermate geschikt voor senioren. Om die reden werd rekening gehouden met de slaap- en badkamer op de begane grond.

Voor het unieke project Jonkershof in Barneveld is van Manen Keukens geselecteerd als uw keukenleverancier. Samen met u willen we graag helpen uw droomkeuken te realiseren. Wij coördineren alles precies zoals u wilt. Dankzij onze goede relatie met de aannemer regelen we het gehele traject, van planning tot montage en eventuele aanpassingen. Alles is mogelijk en voor ieder budget hebben wij de passende oplossing.

Sluiten

De drie 4-onder-1 kapwoningen in de eerste fase zijn ontworpen door Van Bokhorst
Architecten. De bouw zal gerealiseerd worden door Bouwbedrijf van de Kolk uit Garderen.

Van Manen Keukens is nauw aan dit project verbonden en werkt samen met de bouwer en andere betrokken partijen.
Wij denken dan ook graag met u mee in uw keukenplannen en laten graag onze mogelijkheden zien.
Contactpersoon voor dit project is Josbert Goudriaan. Maak een afspraak met hem op 0342-405367.

Sluiten

Tezamen met de gemeente Barneveld is er gezocht naar een woningbouwplan met veel diversiteit in woningtypen en prijsklassen en een kwalitatieve uitstraling passend in deze omgeving.

Sluiten

Informatie over dit project.
De verkopende makelaar voor dit project is Midden Nederland Makelaars uit Voorthuizen, Annemiek Arends 0342-472072.

Sluiten

Kopwoningen;

Indeling:
Begane grond: hal met toilet, , trapopgang, woonkamer met open keuken.
1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met toilet, douche en wastafel.
2e verdieping: zolder met C.V-opstelling, mogelijkheid voor het realiseren van een riante slaapkamer.

Rijwoningen;

Indeling:
Begane grond: hal met toilet en trapopgang, tuingerichte woonkamer met open keuken en provisiekast.
1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, ruime badkamer met toilet, douche en wastafel.
2e verdieping: zolder met C.V-opstelling, mogelijkheid voor het realiseren van slaapkamer(s).

De woningen worden met Woningborggarantie gerealiseerd en opgeleverd.

Sluiten

Voor dit unieke project in Kootwijkerbroek zijn wij geselecteerd als uw keukenleverancier. En u kunt met een gerust hart uw keukendromen bij ons in vervulling laten gaan. Door nauwe samenwerking met de aannemer hoeft u zich geen zorgen te maken omtrent planning, montage en eventuele aanpassingen. Alles is mogelijk en voor ieder budget hebben wij de passende oplossing. Dat voelt goed.

Sluiten

Als keukenleverancier van het project Heyderijck II te Stroe nodigen we u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. We maken een fotorealistisch 3D-ontwerp waarbij u een optimale beleving krijgt van uw nieuwe droomkeuken.

Sluiten