Modern classic

Rond vs recht. Variatie is de beste manier om voorspelbaarheid te voorkomen. Afwisseling van vormen- zoals hier de ronde kraan en de handgrepen enerzijds en de rechte lijnen van het werkblad en het front anderzijds- is daartoe ideaal. Het interieur ziet er dan gegarandeerd wat nonchalanter en hipper uit. Het werkblad van Henry is keramiek, in een marmer… Meer lezen »

Lees meer

Rond vs recht. Variatie is de beste manier om voorspelbaarheid te voorkomen. Afwisseling van vormen- zoals hier de ronde kraan en de handgrepen enerzijds en de rechte lijnen van het werkblad en het front anderzijds- is daartoe ideaal. Het interieur ziet er dan gegarandeerd wat nonchalanter en hipper uit.

Het werkblad van Henry is keramiek, in een marmer design. Super realistisch en toch praktisch! De keuken is van eikenhout gemaakt en gespoten in donkerblauw ral 5004.

Uitblinker! Een geweldige stoom-bak oven! Bakken met 100% stoom in plaats van vet of olie. Met deze stoom-bakoven van Siemens maakt Henry de lekkerste gerechten klaar. De stoomfunctie zorgt voor perfecte groenten en aardappelen zonder dat daarbij smaak, kleur en vitaminen verloren gaan. Met de stoomfunctie warmt Henry ook zijn maaltijden opnieuw op. Smaak gaat bij deze manier van verwarmen niet verloren.

Lees minder

BartJan van Dam

Ontwerp- en verkoopadvies / marketing
'Bakken met stoom in plaats van vet of olie'. Henry van Dam #eiken #Quooker Fusion #Siemens #Marmer #RAL5004 #Stomen