Villapark Steenen Poort Houten

Deze woning is in 2016 gebouwd op Villapark Steenen Poort in Houten. En dat is een villapark dat u niet zomaar overal tegenkomt. U ervaart dit niet alleen door de schitterende dertigerjarenvilla’s en de unieke locatie. Dit is ook te merken aan de uitstraling, de afwerking en de ruimte van het park als geheel. Bij het ontwerpen van de villa’s… Meer lezen »

Lees meer

Deze woning is in 2016 gebouwd op Villapark Steenen Poort in Houten. En dat is een villapark dat u niet zomaar overal tegenkomt. U ervaart dit niet alleen door de schitterende dertigerjarenvilla’s en de unieke locatie. Dit is ook te merken aan de uitstraling, de afwerking en de ruimte van het park als geheel. Bij het ontwerpen van de villa’s is er behalve naar de architectuur uiteraard ook gekeken naar de praktische kant. Alle villa’s zijn ruim qua opzet en bieden grote mate van flexibiliteit als het gaat om het indelen en toevoegen van ruimtes.

Uitblinker! Deze keuken heeft verschillende bijzonderheden maar één daarvan is het betonnen werkblad dat terplekke is gestort. Hierdoor is het mogelijk om het werkblad van 210cm x 190cm uit één stuk te maken.

Lees minder
'Deze keuken is een living geworden' Van Manen Keukens #eikenbar #hoogglans #stalendeuren #wijnkoeler #led #novy #beton #maatwerk #neff #atag